Секція у справах ветеранів, заявки на рефінансування штату Вірджинія є цінною перевагою для тих, хто служив або допомагає у збройних силах. Ці програми дозволяють ветеранам та членам поточної допомоги рефінансувати право на нову житлову позику при запозиченні у позикових компаній, схвалених VA. Bankrate став авторитетом в галузі індивідуальних фінансів, оскільки був заснований у 1976 році завдяки друкованому виданню “Bank Monitor Monitor” для банківської галузі.

Незалежно від того, чи є ви покупцем будинку вперше, чи, можливо, досвідченим інвестором у нерухомість, давайте розглянемо ваш сценарій разом та гарантуємо найкращі ціни. Вам не потрібно пред’являти COE для IRRRL, тим не менше, вам потрібно дати один для рефінансування виплат у VA. Шукайте їх в Інтернеті та будьте обережні з надмірними скаргами чи іншим попереджувальним прапором. Ви можете здійснити пошук у джерелі даних скарги CFPB та базі даних із загальнодержавної системи ліцензування житлових позик для перевірки.

Як встановлюються ставки іпотечного кредитування Va?

Роблячи покупки на оренду житла, багато людей цікавляться, чи знайдете ви “хороший період” для подачі заявки. Для деяких іпотечних продуктів абсолютно не викликає сумнівів, що ключові ринкові обставини впливають на те, скільки вони збираються заплатити. Однак немає жодної перевіреної та правдивої поради, як тільки ви повинні – або не повинні – отримувати житлову позику у Вірджинії. Речі, що впливають на процентні ставки, що прив’язані до звичайного іпотечного кредиту у VA, настільки різноманітні та складні, що немає твердого правила, на яке можна посилатисясслоун. Багато разів позикодавці, які повертають традиційні іпотечні кредити достроково, можуть бути сплачені. Ці типи іпотечних кредитів називаються іпотечними кредитами з передоплатою або PPM.

Можна одночасно подати заявку на отримання численних позик VA, і це зробити протягом одного і того ж 30-денного періоду краще для вашого кредитного рейтингу, ніж поширювати свій погляд. Якщо ви є активним членом або ветераном американських військових або партнером колишнього військового співробітника, який загинув при виконанні службових обов’язків, ви можете отримати право на отримання позики у США. Позики VA, як правило, не потребують зменшення грошей, і вони можуть стати хорошою іпотекою для боржників з поганою кредитною системою. Як зазначалося раніше, рівні відсотків за житлові позики у ВА зазвичай трохи менші, ніж для традиційних іпотечних продуктів. Насправді це одне з основних предметів їх продажу і є основною причиною того, чому на них продається багато людей. Для людей з жалюгідним кредитом, особливо низькі відсоткові ставки, пропоновані за програмою іпотечного кредитування VA, дуже приваблюють.

Де знайти персоналізовані тарифи на позики?

Мало того, що ви, швидше за все, отримаєте нижчу ставку, але вам не доведеться платити іпотечну страховку щомісяця. Єдиною додатковою вартістю є справді одноразова плата за фінансування VA, яка може бути включена у суму вашої позики. Однак вартість фінансування VA не набагато перевищує авансовий внесок FHA. VA в більшості випадків передбачає 2,3% суми позики, а FHA вимагає авансових 1,75%. Але ви щомісяця економите величезний вибір доларів на іпотечному страхуванні, проходячи з VA, тому додаткова сума заздалегідь дійсно того варта.

Ваша кредитна програма впливає на вашу процентну ставку та щомісячні премії. Виберіть з калькулятора 30-річну фіксовану, 15-річну фіксовану та 5/1 ARM. Відображена сума щомісячного платежу включає основну суму та цікавість. Сума платежу не включає страхове покриття власника житла або податки на майно, які потрібно сплатити крім сплати позики.

Податок на власність

Якщо ви позичаєте позику VA, ви побачите інші витрати, крім уваги, яку ви приділяєте житловій позиці. Позики VA надаються приватними кредиторами, і тому вони доступні працівникам служби, ветеранам, чинним та попереднім членам Національної гвардії та резерву, а також вижилим подружжям. Зацікавлені позичальники повинні отримати собі сертифікат про відповідність вимогам із США

Веб-сайт компанії та допоміжний персонал ведуть ветерана від іпотечного кредитування до кредитного консультування, якщо це необхідно, а потім цитує. Вони мають програми без попереднього внеску та програми, спеціально розроблені для тих, хто вперше купує житло. 3 Кваліфіковані ветерани з повним правом можуть брати позики до ліміту країни без першого внеску. Від ветеранів, які мають один або кілька активних продуктів кредитування VA або які не сплатили попередню позику VA, може знадобитися внести перший внесок. Чи знали ви, що сума першого внеску може вплинути на вашу власну ставку іпотеки? Це тому, що іпотечні ставки, як правило, багаторівневі, і, як правило, нижчі ставки продаються тим, у кого перший внесок становить 20% або більше.

Дізнайтеся більше про іпотечні калькулятори

Ваше співвідношення боргу до доходу може бути відсотком вашого доходу, який спрямовується на сплату поточних боргів. Для 30-річних іпотечних кредитів із фіксованою ставкою найвищий рівень DTI зазвичай становить 45%. Тим не менш, залежно від вашої кредитної історії та резервів грошових коштів, деякі боржники, тим не менше, можуть претендувати на DTI до 50%. Хоча вони варіюються залежно від того, де ви проживаєте в країні, існують обмеження щодо того, яку велику частину житлової позики Ви можете взяти.

Щоб визначити найкращих іпотечних позикодавців, ми проаналізували власні файли більш ніж 150 позичкових компаній, щоб оцінити, які в нашій програмі отримали найбільше запитів протягом трьох місяців. Потім ми присвоїли суперлативи, що базуються на таких факторах, як, наприклад, плата, пропоновані товари, зручність та інші критерії. Серед потенційних проблем, пов’язаних із двома позиками VA, також є можливість дозволити два платежі по іпотеці. Позичальники, які планують забронювати свій старий будинок, можуть використовувати цей очікуваний дохід, щоб загалом заблокувати застарілий платіж за іпотекою. Переваги позики VA будуть однаковими, незалежно від того, якого кредитора ви виберете.

Хто визначає мої дані про позику?

VA розглядає, скільки грошей залишається за щомісячними витратами позичальника. Навіть маючи перший внесок у розмірі 0%, позичальники VA не сплачують іпотечне страхування. Ваша ціна застави у ВА вплине на всю вартість запозичень. Більш висока ставка означатиме збільшення щомісячного виплати іпотечного кредиту та збільшення відсотків за строк дії позики.

Ви відповідаєте вимогам до стажу, які дають право на позику. Перш ніж подавати заявку на особисту позику, ось що ви повинні знати. Ми отримуємо оплату від деяких партнерів, чиї подання з’являються на цій сторінці. Компенсація може вплинути на покупку, у якій пропозиції відображаються на сторінці, але на наші редакційні думки та рейтинги компенсація не впливає. Доступні виключно працівникам військовослужбовців, ветеранам та їхнім подружжям. Позики VA підтримуються Департаментом у справах ветеранів. Перш ніж ділитися конфіденційною інформацією, переконайтеся, що ви перебуваєте на сайті влади.

Страхування за державою

Отож, і незабаром ви заблоковані в рівнях процентних ставок, можете швидко перетворитися на фінансові ринки, іноді точно в той же день. Ми тут, щоб надати вам деякі відповіді та надати вам поточні ціни на іпотечний кредит у VA від реальних кредиторів у VA. Коли ви рефінансуєте існуючу банківську позику у VA – або рефінансуєте інший тип позики у позику для VA – ви, мабуть, побачите ті самі нижчі за ринкові ставки, що й особа, яка намагається отримати іпотеку на придбання будинку. При деяких формах іпотеки відсотки, які ви сплачуєте при рефінансуванні кредиту, вищі, ніж ті, які ви платите, коли інвестуєте в будинок. Як і у випадку з кредитними оцінками, VA не визначає максимальний DTI. Але в ньому є деякі ширші правила, пов’язані з наявним доходом.

Використовуйте наш калькулятор житлових позик у VA, щоб оцінити виплату іпотеки з урахуванням податків та страхування. Просто вкажіть цінник на житло, депозит та деталі житлової позики, щоб розрахувати розподіл виплат по іпотечному кредиту, графік тощо. Freedom Lock доступний для нових додатків на отримання та рефінансування кредитних продуктів без додаткової оплати, з максимальним зниженням процентної ставки приблизно на 0,50%. Ви отримаєте можливість двічі перезавантажити замовлення, якщо витрати покращаться, а також ваш кредит повинен знаходитися в безпосередній близькості протягом шістдесяти днів після первинного блокування. Лише для орендованих будинків, які не є власниками, де майно приносить дохід від оренди.

Страхування житла

Перший Кредитор на Середньому Заході, штаб-квартира якого знаходиться в штаті Іллінойс, є достатньою причиною для більш ніж 100 місць, коріння сягає ще 1940-х років. Банк пропонує вибір банківських, кредитних та контрольних статків, включаючи позики VA. Компанія Cardinal Financial, яка, крім того, веде бізнес як Sebonic Financial, сертифікована по всій території США, надаючи послуги як особисто, так і онлайн. У Bankrate ми прагнемо допомогти вам приймати розумніші фінансові рішення. Хоча ми дотримуємося жорсткої редакційної цілісності, цей вміст може містити посилання на товари наших партнерів.

Порівнюючи пропозиції різних позикодавців, попросіть однакової кількості речей або кредитів у кожної позикової компанії, щоб побачити різницю в ставках по іпотечному кредитуванню. Головне, на чому слід зосередитись, – це ваша кредитна історія та співвідношення позики та вартості. Ви можете взяти власний капітал з дому за допомогою рефінансування виплат у VA, але позики для рефінансування, що виплачуються, часто мають вищі рівні відсотків, ніж за стандартною ставкою та строковим рефінансуванням. Тарифи вказані в квітні для нової покупки. Позика на вибір покупця житла в розмірі 250 000 доларів на 30 років при 4,125% цікавості та 4,403% річних матиме виплату 1211 доларів. Податки та страхування насправді не включені; отже, фактичне зобов’язання по виплаті, безсумнівно, буде більшим.

Плата за фінансування та витрати на закриття банківської позики

Кредитори VA також розглядають співвідношення вашої заборгованості до доходу, тобто загальну частину вашої щомісячної заборгованості, як-от виплата нового іпотечного кредиту, поділена на ваш валовий щомісячний дохід. Різні іпотечні кредитори пропонують різні витрати, тому важливо робити покупки, щоб мати змогу отримати найкращу угоду. Ви можете регулярно перевіряти нашу таблицю тарифів на поточні будинкові ліфти різних позикодавців. Ви також можете відвідати сайти позикодавців, щоб побачити їхні процентні ставки на сьогоднішній день та дослідити найкращі іпотечні кредитори у VA. Взагалі, позики VA мають, як правило, нижчі ставки, ніж інші іпотечні кредити, такі як, наприклад, звичайні позики та кредитні продукти FHA. Нижче ви можете побачити, який вид позики VA відрізняється від звичайної 30-річної фіксованої іпотеки.

Наприкінці дня вам потрібно буде позичити щонайменше 144 001 дол. США як спосіб повторного придбання, використовуючи залишкове право на позику у VA. Для цього прикладу купівлі 400 000 доларів вам потрібно буде запропонувати близько 13 000 доларів США для першого внеску через неповне право на отримання особистої позики у ВА. Ми скажемо, що ви купували будинок кілька років тому за 200 000 доларів, використовуючи при цьому 50 000 доларів права. Ви хочете зберегти та здати в оренду свій теперішній будинок та придбати будинок за 400 000 доларів у звичайному окрузі.

Більше ресурсів для позики вдома

Немає рішення навіть розглянути можливість отримання житлової позики у Вірджинії, якщо ви активно не проходили військову службу в США. Навіть якщо ви служили, якщо це було менше 2 років, ви не будете претендувати. У періоди війни динамічний персонал повинен прослужити принаймні 3 місяці, щоб отримати кваліфікацію. Крім того, якщо вас більше не приймуть на службу, ваша звільнення може бути з будь-якої причини, крім безчесної, з тим щоб відповідати вимогам. Поки більшість із цих критеріїв виконуються, у вас не повинно виникнути проблем із забезпеченням житлової позики у штаті Вірджинія.

Врешті-решт, люди, які мають низькі кредитні бали, як правило, користуються такими ж конкурентними процентними ставками, як і люди з високим рейтингом. Незалежно від того, чи ваша кредитна історія становить 750 або 600, ви збираєтеся платити набагато менше відсотків за кредит у банку VA.

TOP